Att vara en glädjespridare

Jag måste få berätta att Alireza har fixat nian och går nu vidare till gymnasiet. På drygt ett år har han lärt sig att skriva och prata svenska bra. Han är på god väg och jag är stolt över honom. Både som medmänniska och god man.

Vi är många som har kämpat för och med honom. Alla dagar är inte på topp men de blir allt fler. Igår blev han utnämnd till klassens glädjespridare. Det slår långt mer än toppbetyg tycker jag. Sedan att jag förlorade min plånbok och fick igen den med alla kort och pengar intakt, det tolkar jag som att jag gjort nått gott i mitt liv för andra. Jag säger bara karma. 

2 thoughts on “Att vara en glädjespridare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox: