8 juni, 2019

Fem dagar helande skrivande – 17 – 21 juni

Det här en onlinekurs i fem dagar för dig som vill skriva dig till ett helare jag.
Vi lever i ett tidspressat samhälle. För många av oss kan det vara svårt att få till en halvtimme egen tid varje dag. Kanske har du funderat på att börja skriva dagbok för att få ur dig dina tankar men inte har lyckats komma igång än.

Du känner att du inte har någon riktning med det du skriver. Det blir mest bara en massa lösryckta tankar utan mål och mening. Den här kursen hjälper dig att sätta fokus på det du behöver jobba med för att komma ur ditt ältande eller ur ett inre trauma som du bär på. Alla har vi dem, det kan handla om något som hände som barn, du kan ha varit utsatt för en brutal kränkning, en relation som inte riktigt funkar eller något annat som skaver inom dig som du vill bearbeta och vill komma vidare i från.

Kursinnehåll:

Kursen innebär att du lyssnar på instruktioner i en gemensam sluten facebookgrupp en gång per dag.

  • Fem kursdagar – måndag – fredag start kl.06.30- 07.00 ( så du hinner innan jobbet) Men det går även att se filmerna i efterhand.
  • Fem filmer à 5-10 minuter + en lättare meditation. De kan givetvis ses i efterhand.
  • Fem skrivövningar som genomförs privat i minst 20 minuter per dag.
    OBS! Kursen förutsätter att du har ett facebook-konto

Kurstid: Måndag 17 juni – fredag 21 juni. Anmälan senast söndag 16 juni.

Pris: 150 kr via swish till 0702319323 senast söndag 16 juni.

Tidsåtgång: Uppdraget tar max 30 minuter per dag. Du genomför uppdragen helst direkt på morgonen alternativt när du har mer tid under dagen.

Instruktionsfilm: 5-10 minuter Skrivuppgift: 20 minuter per gång.
Material: Skrivbok och en penna som du gillar att skriva med.

För vem?
För dig som känner att du har kört fast i dina tankar och vill hitta vidare och bli mer känslomässigt hel. Du kommer att bli uppmanad att dela av dina insikter, det är förstås frivilligt hur mycket du vill dela. Du behöver inte berätta om det allra privataste men vi växer av att höra andras insikter också och inte bara av våra egna. Alla skrivuppdrag sker helt enskilt och du delar inte av dig din egen text, den är bara för dig och dina ögon.
Om du känner att du är skör i din egen inre process så kan detta vara en kurs för dig, men om du inte vill dela av dina tankar så är du troligen inte mogen att vara med i kursen än.

Sagt om kursen

”Effekten av meditationen, att det gick så lätt att skriva och det ’bar’ så långt på så kort stund.”

” Det känns bra att skriva av sig det man känner så att man ”får ut” de tankar man har och att senare titta tillbaka i dagboken och se om ens tankar har ändrats….”

Kursen gav mig mer lugn och givande reflektioner över mina känslor och mitt mående. Positiva aspekter helt enkelt!”

Frågor om kursen eller något annat: Mejla mig, Ingela Hjulfors Berg, på hej@alkoless.se eller ring på 070 231 93 22.

Anmälan gör du till Facebookgruppen Fem dagar helande skrivande här senast söndag 16 juni. Så fort du har swishat 150 kr till 0702319322 lägger jag till dig i gruppen som du ansöker till här.