Rawfoodbollar med choklad

Rawfoodbollar
Mina lakritsrullade rawfoodbollar ger svarta fingrar. Det är det värt. Supergoda för en lakritsälskare.

Alltså mina rawfood-bollar är oemotståndliga. Inga tomma kalorierutan de ör snarare fullspäckade med nyttigheter.

RAWFOODBOLLAR MED CHOKLAD

(15-20 st)

2 dl mandlar alternativt paranötter

2 msk kokosolja

1-2 msk kakao

1-2 msk kallt kaffe

1 tsk vaniljpulver

10 färska dadlar ( ta ut kärnorna)

Pulver efter smak att rulla bollarna i – lakrits, lingon, blåbär, kakao eller kokosflingor.

Lägg alla ingredienser i en mixer och kör allt tills allt blir en smet. Rulla smeten till små bollar och rulla i valfri smak. Förvara kallt. De håller upp till en vecka i kylskåp.

Andra recept på sajten: 

Gör din egen kaffeskrubb

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.