Hoppa till innehåll

Alkoless erbjudande

Här hittar du Alkoless 100 % alkoholfria coachingprogram:

Bli en Sober Queen eller Sober King!
– med Alkoless fantastiska 1:1 coachingprogram på 90 dagar

Är du redo att sätta kronan på huvudet och ta kontroll över ditt liv?
Med Sober Queen Boost-programmet kommer du att regera över ditt förhållande till alkohol som en sann drottning eller kung.

Programmet inkluderar:

  • 🍸 Sex spännande coachingsessioner à 60 minuter, där du kommer att få individuell vägledning och stöd för att uppnå dina mål med ditt drickande. Jag lovar att göra din resa mot nykterhet till en positiv och givande upplevelse!
  • 🧪 Ett signalsubstanstest för att ta reda på om dina signalsubstanser (dopamin, acetylcholin, serotonin och GABA) är i balans. Vi skapar ett skräddarsytt program för att naturligt återställa balansen och ge dig mer energi och motivation än någonsin tidigare.
  • 📝 Personliga handlingsplaner och övningar som är anpassade efter dina specifika behov och mål. Du får verktygen du behöver för att stärka din relation till alkohol på djupet.
  • 🤗 Personligt stöd mellan coachingsessionerna. Jag finns här för att stötta dig, svara på dina frågor och hjälpa dig när du behöver det som mest. Du är aldrig ensam på din resa till nykterhet!
  • Så varför vänta? Ge dig själv förmånen att bli den strålande Sober Queen du är född till att vara! Ta steget mot en hälsosammare, lyckligare och mer balanserad livsstil. Kontakta mig nu för att komma igång – din tron väntar på dig! 👑🌟
  • Pris: 15 000 kr ink. moms, gäller under oktober 2023. (Kan delbetalas) Passa på innan prishöjning i november.
    Boka in ett gratis 30 minuter Lära-känna-samtal i min kalender här för att se om vi klickar.

🚀 Raketstarta ditt liv med Lasercoaching på 60 minuter! 🚀

Har du någonsin önskat att du kunde trycka på snabbspolningsknappen i livet? Nu är din chans!

Vår Lasercoaching-session på 60 minuter är den ultimata kickstarten för dig som vill ta kontroll över ditt öde och sätta mål som kommer att ta dig till stjärnorna!

Vad får du under dessa magiska 60 minuter?

Skräddarsydda mål: Vi hjälper dig att definiera dina drömmar och sätta konkreta mål som är lika spännande som en rymdresa!

Superladdning av motivation: Glöm långsamma framsteg! Med alkoless coaching kommer din motivation att skjuta i höjden som en raket.

Blixtsnabb klarhet: Har du någonsin känt dig vilsen i livets labyrint? Jag kommer att guida dig genom den med laserskarpa insikter och strategier.

Eliminera hindren: Jag hjälper dig att avlägsna de hinder som har hållit dig tillbaka och lämnar dig med en väg full av möjligheter.

Priset för detta äventyr? Endast 3 200 kr inklusive moms! Det är en investering i dig själv och din framtid som kommer att ge avkastning med råge.

Så varför vänta? Boka din Lasercoaching-session här: https://calendly.com/ingela-alkoless/lazercoaching-en-timme Låt oss tillsammans sätta kursen mot dina drömmars galax! 🌌💫

Sagt om Ingelas coaching:

”Jag anlitade Ingela som coach. Under våra samtal fick jag utmanande frågor och övningar. I dag har jag varit utan alkohol i över ett år. Nu har jag ork att bygga och förändra det liv jag vill. Ingelas stöd på resan har varit ovärderligt. ” – Henrik

”Ingela är bra på att skapa tillit när hon coachar” – Hampus

”Hon har en fin närvaro och en fantastisk röst” – Lena 

”Hennes otroligt varma röst inger förtroende och lugn. Hon coachar på ett nyfiket och målmedvetet sätt. ” – Johanna 

Ingela och Alkoless har varit en ögonöppnare för mig. Man kan kliva ifrån alkoholen, under en period eller på obestämd tid, utan att ha utvecklat sjukdomen alkoholism. Hon ifrågasätter alkoholens betydelse utan pekpinnar och får dig att ställa frågan; ”skulle livet bli lite bättre utan?”.
– Johan

”Jag är så glad att jag hittade Ingela. Hon har hjälpt mig få ordning på mitt liv. ” – Carina