Hoppa till innehåll

Så här kan vi jobba ihop!

Sober queen boost
– coachingprogram på 90 dagar

Är du redo att sätta kronan på huvudet och ta kontroll över ditt liv?
Med Sober Queen Boost-programmet kommer du att regera över ditt förhållande till alkohol som en sann drottning eller kung.

Programmet inkluderar:

  • Sex coachingsessioner à 60 minuter, (totalt 7 timmar) där du kommer att få individuell vägledning och stöd för att uppnå dina mål med ditt drickande. Jag lovar att göra din resa mot nykterhet till en positiv och givande upplevelse!
  • Ett signalsubstanstest för att ta reda på om dina signalsubstanser (dopamin, acetylcholin, serotonin och GABA) är i balans. Vi skapar ett skräddarsytt program för att naturligt återställa balansen och ge dig mer energi och motivation än någonsin tidigare.
  • Personliga handlingsplaner och övningar som är anpassade efter dina specifika behov och mål. Du får verktygen du behöver för att stärka din relation till alkohol på djupet.
  • Personligt stöd mellan coachingsessionerna. Jag finns här för att stötta dig, svara på dina frågor och hjälpa dig när du behöver det som mest. Du är aldrig ensam på din resa till nykterhet!
  • Ge dig själv förmånen att bli den strålande Sober Queen du är född till att vara! Ta steget mot en hälsosammare, lyckligare och mer balanserad livsstil. Kontakta mig nu för att komma igång – din tron väntar på dig!
  • Pris: 15 000 kr ink. moms, (Kan delbetalas)
    Boka in ett gratis 30 minuter Lära-känna-samtal i min kalender här för att se om vi klickar.

Sagt om Alkoless coaching:

”Jag anlitade Ingela som coach. Under våra samtal fick jag utmanande frågor och övningar. I dag har jag varit utan alkohol i över ett år. Nu har jag ork att bygga och förändra det liv jag vill. Ingelas stöd på resan har varit ovärderligt. ” – Henrik

”Ingela är bra på att skapa tillit när hon coachar” – Hampus

”Hon har en fin närvaro och en fantastisk röst” – Lena 

”Hennes otroligt varma röst inger förtroende och lugn. Hon coachar på ett nyfiket och målmedvetet sätt. ” – Johanna 

Ingela och Alkoless har varit en ögonöppnare för mig. Man kan kliva ifrån alkoholen, under en period eller på obestämd tid, utan att ha utvecklat sjukdomen alkoholism. Hon ifrågasätter alkoholens betydelse utan pekpinnar och får dig att ställa frågan; ”skulle livet bli lite bättre utan?”.
– Johan

”Jag är så glad att jag hittade Ingela. Hon har hjälpt mig få ordning på mitt liv. ” – Carina