8 juni, 2020

Bli alkoless på 30 dagar – nystart

Vill du upptäcka hur det är att vara helt alkoholfri i en månad? 

Häng med på kursen – Bli alkoless på 30 dagar. Det är smart att köra en vit månad eftersom forskning visar att det faktiskt kan vara startskottet till ett mer hälsosammare liv. Och efter en månad kommer du att känna av många sköna hälsovinster som bättre sömn, gladare och jämnare humör, mer energi och mer pengar på kontot. Vem vill inte ha det?

Varför är det smart att ta alkoholstopp?

När du tar ett steg tillbaka ett tag får du något att jämföra ditt mående med. Det var också så jag tog mitt stopp första gången och som sedermera ledde till att jag nu firar snart fyra år som alkoless. Det här är kursen som jag saknade när jag själv tog ett stopp som erbjuder jag dig nu.

Funderar du på om du är alkoless? Läs mer här Om dig

Pepp i Facebook-grupp

Kursen ges i en sluten Facebook-grupp. Det är väldigt givande att få prata med andra i samma situation men i lugn och ro, därför är det i en stängd grupp. Alla ska känna sig trygga att få uttrycka sig. Men det handlar om att bidra också då blir det intressantare för alla. Alla har sin egen resa och process så det tar vi särskild hänsyn till.

Kursinnehåll

Du får tips på alkoholfritt, pepp, självcoaching och lättare skrivövningar. Och du har som sagt möjlighet att ställa frågor och snacka med andra som också är alkoholfria samtidigt som dig.

30 dagar till en fräschare liv

Efter 30 dagar lovar jag att du kommer att sova bättre, ha en klarare hy, känna dig gladare och vara mer nöjd med dig själv.

Läs mer Fem tips på alkoholstopp i Kurera

När börjar det?

Start fredag 21 augusti 2020, final söndag 20 september. Ansök direkt till gruppen här och swisha 350 kronor till 070-231 93 22 eller om du inte tycker dig ha råd så häng på i alla fall. Hoppas vi ses!

Hoppas vi ses! Har du frågor? Mejla mig ( Ingela) på hej@alkoless.se

Mer om alkoless:

Alkoless finns på Instagram också här: http://www.instagram.com/alkoless.se
Prenumerera gärna på Alkoless nyhetsbrev som ges ut på söndagar med tips om kurser, alkoholfritt, porträtt, nyheter med mera.