Hoppa till innehåll

Konn.se – alkoholfritt för finsmakare

  • av

För snart ett år sedan startade Robin Malmros företaget konn.se som säljer alkoholfritt för finsmakare direkt till dörren. Han är en 26-årig gotlänning som verkar från Stockholm.

– Alkoholfritt har alltid varit ett alternativ för mig och jag vill erbjuda det bästa som finns på marknaden. Alkoholfritt är så mycket mer än läsk.

Vem är din vanligaste kund?

– Det är inte specifikt de hälsomedvetna men mer de som är karriärmedvetna som vill få ut mer av sin tid och inte vill dricka alkohol. Vi vill hjälpa kunden att få kunskap om hur denne kan kombinera bra alkoholfritt med mat bland annat. De som vill ta vara på livet men inte har tid och ro att vara bakfull en hel helg. 

Är det möjligen även en beskrivning av dig?

– Ja, det är nog. Jag dricker kanske en alkoholdryck på en kväll men mest alkoholfritt. Du behöver inte vara nykterist, du väljer själv när du vill dricka och inte. Om du ska komma någonstans idag kan du inte slösa bort sin tid på att dricka för mycket alkohol.

Vad är ditt mål med konn.se?

– Jag vill göra något gott för världen. Hur restauranger jobbar med alkoholfridryck är tyvärr underordnat. Varför ska det alltid vara en särskild meny för alkoholfritt? Varför har alkoholfria drinkar inte lika fantasifulla namn som de med alkohol? Allt handlar om kunskap, de känner inte till hur gott till exempel alkoholfri gin med en tonic kan smaka. Det vill jag ändra på.

Sugen på att testa konn.se?

Sugen på att testa något gott från konn.se? Med rabattkoden alkoless20 får du 20 procent på leverensen.

Mer om alkoless:

Alkoless finns på Instagram också här: http://www.instagram.com/alkoless.se
Prenumerera gärna på Alkoless nyhetsbrev som ges ut på söndagar med tips om kurser, alkoholfritt, porträtt, nyheter med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.