Hoppa till innehåll

Kurs Vit januari med alkoless 2020

Vill du upptäcka hur det är att vara helt alkoholfri i en månad? 

Häng med på kurs Vit januari med Alkoless. I England körs årligen Dry January och förra året var det hela tre miljoner som hakade på. Det är smart att starta året med en vit månad eftersom forskning visar att det faktiskt kan vara startskottet till ett mer hälsosammare liv.

Varför är det smart att ta en vit januari?

När du tar ett steg tillbaka ett tag får du något att jämföra ditt mående med. Det var också så jag tog mitt stopp första gången och som sedermera ledde till att jag nu firar över tre år som alkoless. Den kursen som jag saknade när jag själv tog ett stopp erbjuder jag dig nu.

Funderar du på om du är alkoless? Läs mer här Om dig

Pepp i Facebook-grupp

Kursen ges i en sluten Facebook-grupp. Det är väldigt givande att få prata med andra i andra situation men i lugn och ro, därför är det i en stängd grupp. Alla ska känna sig trygga att få uttrycka sig. Men det handlar om att bidra också då blir det intressantare för alla.

Kursinnehåll

Du får tips på alkoholfritt, pepp och enkla skrivövningar. Och du har möjlighet att ställa frågor och snacka med andra som också är alkoholfria samtidigt som dig.

31 dagar till en fräschare liv

Efter 31 dagar lovar jag att du kommer att sova bättre, ha en klarare hy, känna dig gladare och vara mer nöjd med dig själv.

Läs mer Fem tips på alkoholstopp i Kurera

När börjar det?

Start 1 januari 2020. Gå med i gruppen här. När du har swishat 300 kr till 0702319322 så släpper jag in dig i gruppen. Du kan hoppa på när du vill under månaden.

Hoppas vi ses! Har du frågor? Mejla mig ( Ingela) på hej@alkoless.se