Veckans inspirationskort v.46

Varannan vecka drar jag tre inspirationskort som du får välja en siffra på i Club Alkoless. Sedan presenterar jag svaren i gruppen oftast efter lunch. Många verkar tycka det är en rolig och enkel övning. Det gör i alla fall jag. Betrakta korten och välj det som tilltalar dig mest.

Inspirationskort The language of letting go

Melodie Beattie är författarinnan som är expert på medberoende. Hon tog beroendevärlden med storm med sin bok Codependent No More för många år sedan. Det var en riktig ögonöppnare för mig.
Hon skriver mycket om hur vi behöver lära oss om att släppa taget om det som inte är bra för oss, självkritik, usla relationer, kärlekslöshet, stress med mera för att må bra på djupet. Att bry oss mer om oss själva än om andra. För när vi bryr oss om oss själva på djupet så får vi automatiskt bättre relationer till både oss själva och andra.Dessa fina kort bygger på hennes bok The language of letting go.
Vilket kort känner du för? Välj en siffra och skriv i flödet. Svaret publiceras på bloggen alkoless.se efter lunch. (Det är min katt Thomsan 🐱som syns i högra hörnet. Hon vet vilket kort hon vill ha.)

Välj ett kort.
Bild 1
Bild 2
Bild 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.