Hoppa till innehåll

Alkoless på Demo Day och Umeå Tech Arena

  • av

IT-killen Simon Hedberg var en av många som var nyfiken på Lean Start-Ups Demo Day på Allstars i Umeå i dag. 

I dag är det Demo Day och Umeå Tech Arena. I vår har jag gått Uminova Innovations start-up-program, för att få fart på min affärsidé kring Alkoless. Mitt mål är att jag ska erbjuda människor som vill göra en livsstilsförändring digitala kurser, minievents samt personlig coaching.

Demo Day är ett lunchevent där alla vi som deltagit i programmet denna vår pitchar vår idé inför en jury. Sedan kommer de tre som går vidare gå till final pitchtävlingen att presenteras under Umeå Tech Arena ikväll.
Jag kommer inte att pitcha tyvärr, men jag är på plats. Och vill du prata med mig så kom fram och snacka.

Vi ses!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.