Hoppa till innehåll

Att ta ansvar för ett barn

  • av


”Egentligen borde man alltid gång omkring med ett fotografi av sig själv som barn i plånboken, så att man inte glömmer att ställa sig frågan: är jag den sortens människa som jag skulle överlämna ansvaret för detta barn till?”

Kristina Lugn, författare
ansvar
Jag som femåring i hemma-klippt Skrållan-lugg. Vi på Saltkråkan var barnprogrammet framför alla.

Det här är bild på mig som femåring, tror jag. Jag blir glad när jag ser den här bilden. Jag ser riktigt söt och vanlig ut fast jag kände mig annorlunda och ful. Jag ser ut som ett barn som är värd att älskas förutsättningslöst. Det var inte min självbild då.

I dag kan jag med stolthet säga att jag är den vuxen som jag själv hade behövt när jag var barn.
Kärlek, Ingela! ❤️

——————————–

Gå gärna med i Club Alkoless om du vill träffa fler som är alkoless som jag. Jag finns på Instagram också här. http://www.instagram.com/alkoless.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.