Hoppa till innehåll

Boktips #1 – This Naked Mind

  • av

This naked mind

En viktig bok för mig i början av min resa i att bli alkoless var This Naked Mind av Annie Grace.

Hon skrev om hur hon släppte alkoholen helt. Hon slutade att ens försöka dricka mindre och kände sig fri. Jag förstod vad hon menade och en bra inspiration när jag körde ett helt år.

Det var som min hjärna fick ro, axlarna sänktes några snäpp och min inre oro försvann.

Mår så bra utan alkohol

Jag hade börjat min förändringsresa långt tidigare men 1 oktober 2016 tog jag det viktigaste steget; att sluta helt med alkohol. Inte direkt utan jag utvärderade mitt beslut allteftersom. Först 30 dagar, sedan tre månader och slutligen ett år. Sedan började jag inte att dricka igen. Jag mår ju så bra av att inte dricka.

Att lyssna på andra helar

Att läsa om eller lyssna på någon som också har slutat med alkohol är helande. Den första tiden som alkoless så plöjde jag massor av litteratur och poddar. Det gav mig både tröst och tillförsikt att jag gjorde rätt som tog bort alkoholen ur mitt liv.

Vilken bok/podd/föreläsning har inspirerat dig att bli alkoless? Kommentera gärna.

~~~

Om du har Storytel kan du lyssna på This Naked Mind. Den finns bara på engelska än så länge.

Gå gärna med i Club Alkoless om du vill träffa fler som är alkoless som jag.

Jag finns på Instagram också här. http://www.instagram.com/alkoless.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.