Hoppa till innehåll

GP uppmärksammar mina alkoless-råd

Krönika i Göteborgs-Posten 20170612 av Maria Näslund.

Alltså, hur kul är inte detta? Göteborgs-Posten har uppmärksammat min blogg Alkoless.se och några av mina 16 tips på hur man tackar nej till alkohol.   Det är klart att lite humor går hem på Bästkusten, min favoritstad.

Vuxna inspirerar även andra vuxna

Jag är inte lite stolt över att några av mina argument fick komma med i Maria Näslunds krönika: Visa tonåringen hur man säger nej . Hon har helt rätt att vi vuxna är förbilder för tonåringarna, men vi är det också för varandra. Ju mindre du dricker och visar att du bryr dig om din alkholkonsumtion,  desto fler blir inspirerade och inser att de också borde ta det lite lugnare.

Vill du också bli ditt allra bästa jag? Anmäl ditt intresse här så kommer du att få massor av inspiration direkt i din e-post.

6 kommentarer till “GP uppmärksammar mina alkoless-råd”

    1. Ja, och jag kommer snart till dina trakter. Vi ska på Coldplay på söndag 25 juni. Min bror bor i Askim. Det skulle vara skoj å ses över en inspirationsfika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.