Hoppa till innehåll

Hej då, Peppar!

  • av

Den 11 april sa vi hej då till dig, Peppar! Igår var första dagen på  20 år som vi inte fick höra dig jama efter mat och titta uppfordrande på oss. Här på bilden är du 17 år ung. Sorgligt men vi är tacksamma för att du stannade så länge för att se till att vi skötte oss.

Jag brukade titta på dig och tänka på allt du varit med om i ditt långa kattliv. Du fick ditt namn när Spice Girls var populära. Din mamma hette Saffran och eftersom du var svartvit fick du heta Peppar. I dag kanske du skulle ha hetat något annat fyndigt som SnapCat.

Du var några månader yngre än min yngste son. Han är vuxen nu. I människoår var du runt 100.

Medan du njöt av att ligga på soffan i någon solstrimma så har världsläget blivit alltmer spänt de senaste åren. Men du har alltid funnits vid vår sida och lugnat ner våra sinnen. När livet snurrat fort så har du plockat ned oss på jorden igen. Du har varit en stor tröst för oss alla.

Du var familjens egen lille buddha-katt, alltid närvarande i nuet och redo att buffa på oss med huvudet. Tack Peppar! Hoppas du fortsätter och håller koll på oss från din himmel. Vi saknar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.