Hoppa till innehåll

Måbrafestivalen, muster och mindful sobercoaching

  • av

Måbrafestivalen Umeå 2017

Tjoho, snart är det dags för Måbrafestivalen i Umeå eller det är snarare en härlig mässa med workshops. Den arrangeras lördag 11 november på Nolia i Umeå.

Förutom att jag ska föreläsa på temat att Bli alkoless och öka din självmedkänsla så har jag en monter tillsammans med Marie Baudin som driver TavelsjöGårdsmusteri, utanför Umeå.

Vi kommer att ha en finfin monter på temat: Den urbana skogen. Bara det är väl värt ett besök, eller hur?

Mästarinna på muster

Marie Baudin är en mästarinna på muster (eller kanske en musterinna? )

Ur skogens ädla skafferi skapar hon gudomliga drycker som Lingonnektar och Blåbärsnektar som är ett supergott alkoholfritt alternativ till vin för dig som är alkoless som jag. Eller bara vill bjuda på något annat till middagen.

Caliente – No alcohol. Just Chili.

Vi kommer även att  sälja Caliente – en het dryck från Malmö – No alcohol, just chili. Grundaren Thomas Adner har tagit fram denna annorlunda heta produkt. Han fick idén till Caliente när han jobbade i Mellanöstern för Tetra-Pak, där många inte dricker alkohol men dryckesutbudet är lite knapert. Där serveras konstigt nog mest vatten och läsk fortfarande.

Kom förbi våran monter på mässan så får ni provsmaka av dessa ädla drycker. Alla som skriver upp sig på Alkoless nyhetsbrev i montern får dessutom 25 % rabatt på Calientes produkter direkt på mässan.

Har du inte möjlighet att komma till Måbrafestivalen så kan du alltid beställa via deras webshop och uppge rabattkoden: ALKOLESS.

Hoppas vi ses på mässan! 

PS: Om du vill testa Umeå en hel helg så det möjlighet att övernatta förmånligt på Elite Hotel Mimer. Då ingår även entré till mässan. Läs mer här. DS.

Prenumera på alkoless nyhetsbrev så du inte missar några nyheter, intervjuer med mera. Anmälningslänk hittar du här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.