Hoppa till innehåll

Saker jag gör som alkoless #1

I går var det löp-& gångtävlingen Blodomloppet i Umeå med över 7800 deltagare. I sista rappet fick jag ta över en plats av en kollega.

Jag gjorde ett snabbt överslag: Folkfest + motion + toppenväder = lycka.

Självklart ville jag inte missa detta. Tusentals umebor som rör sig frivilligt

tillsammans. Då jag inte dricker så har jag grymt mycket mer energi än tidigare och är mer pigg på att göra nya saker. Jag utmanar mig själv lite mer än vanligt.

Jag sprang inte, utan gick 5 km på runt 55 minuter, vilket ändå är rätt hyfsat med tanke på att jag har en lite trött vänsterfot. Det är en bra början. Jag vill röra på mig mycket mer och varje dag istället för att sitta vid datorn. En av många bra saker som  jag gör för mig själv som alkoless. Vad tycker du jag ska utmana mig med nästa gång?

Vilken otrolig massa människor som deltar frivilligt i blodomloppet i Umeå. Fantastiskt!

Här är mitt gäng, kommunikatiörerna på Umeå kommun, från vänster jag, Axel Karlsson, Camilla Söderlund och Annelie Johansson samt chefen Jan Bergman som fotade oss när vi firade målgången med picknick i kvällssolen på Vildmannavallen i Umeå. Härlig kväll.

6 kommentarer till “Saker jag gör som alkoless #1”

 1. Kul att du deltog!
  Jag gick förbi en massa snitslar i måndags vid Universitetet här i staden och undrade vad som skulle ske. Sen small det till på min FB när vänner i massor postade att de sprungit Vår ruset på 5 km och då kände jag ett sug att det där loppet är alldeles lagom, det vil jag vara med om. Så håll tummarna att jag minns att anmäla mig i tid till nästa år!

 2. Jag skulle ha sprungit i ett lag, men det krockade med annat som jag inte kunde missa. Eller jag skulle ha promenerat en mil, hade jag tänkt, då knät inte håller för löpning. Det måste ha varit en fantastisk kväll! Nästa år ska jag med!

  Så Axel jobbar för kommunen nu? Trodde han var på IKSU.

  1. Ja, verkligen fantastisk. Vi får satsa på en 1 mil nästa år. Vi anmäler ett lag för Alkoless.se vet ja! Axel är på kommunen sedan i våras, han jobbar på Fritid.

 3. Heja!
  Jag gick också fem kilometer.
  Härligt väder och trevliga, glada människor.
  Jag siktar på att springa nästa år, jag har legat av mig konditionsmässigt, tyvärr.

  1. Heja dig! Såg ditt roliga inlägg på fejjan. Vi får satsa på ett lag nästa år, vet ja. Ställer du upp på team alkoless? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.