Hoppa till innehåll

Saker jag gör som alkoless #2

Galaxy Pod Hostel i Reykjavik 2017.

Sista natten i Reykjavik bokade jag in mig på Galaxy Pod Hostel. Jag sov som en astronaut i en egen kapsel. Här fanns allt, spegel, laddning, spejsigt blått ljus, radio samt luftkonditionering. Passade utmärkt då Island är något av en annan planet. Jag är annars ganska nojig för små utrymmen, jag har sovit trångt på ett segelskepp, det var hemskt. Men det här var riktigt skönt. Sex kapslar i ett rum och ingen blev störd av den andre. Jag bara drog igen dörren och sov gott hela natten.

Kapseln är givetvis en japansk uppfinning. Reglagen är nämligen både på japanska och engelska. Det här är nog det mest udda hostel jag bott på hittills. Var är det mest udda ställe du bott på?

 

4 kommentarer till “Saker jag gör som alkoless #2”

  1. Jag har bott/sovit i en hängmatta, i regnskogen i Brasilien i en vecka. Vi bodde hemma hos en indianstam så det var bara att hänga på deras sätt. Fast hövdingen hade en liten bungalow för sig själv, för att några timmar på nätterna komma undan sin talföra och – enligt honom – elaka fru 😉

    1. Coolt! Tittade på en hängmatta i dag och såg mig själv ligga där och mysa. Men kanske inte alltid så mysigt ute i det vilda, kan jag tänka mig.

  2. Jag har nog inte sovit på något udda ställe tror jag.
    Eller jo, på en tågstation, som väldigt ung och vild! 😉
    I den där kokongen skulle jag nog inte kunna slappna av så där superbra.
    Gillar inte att bli instängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.