Hoppa till innehåll

Sex månader helt alkoholfri…woop, woop!

VLOGG #1: I dag firar jag sex månader helt alkoholfri. Det firade jag med en smarrig chokladkaka och mitt första vlogginlägg.  Jag bjuder på lite lärdomar och tips till dig som vill ta alkostopp.

Dessutom håller jag på att utveckla en digital tjänst och behöver göra kundintervjuer. Om du har tid och lust att hjälpa mig så svara gärna på den här enkäten så ringer jag sedan upp dig och ställer några följdfrågor.  Det tar max 15 minuter. Hoppas du vill hjälpa mig. Stort tack i förväg.

6 kommentarer till “Sex månader helt alkoholfri…woop, woop!”

 1. Har faktiskt inte druckit en droppe sen februari förra året. Inte haft sug. Har visserligen varit gravid under detta år men dricker vanligtvis bara max ggr per år 😊

   1. Nu missade du min poäng. Jag har inga problem att INTE dricka. Vare sig jag är gravid eller inte. Aldrig varit en utmaning för mig.
    Har stor respekt för alla som av olika anledningar behöver/vill ta ”vita perioder”. Jag förstår dock inte eftersom jag inte ser det som en utmaning pga har inga problem att avstå alkohol i åratal eller resten av livet. Det är min poäng. Alla anledningar till att inte dricka är självvalda. Att min graviditet kom gjorde inte att jag plötsligt slutade dricka helt. Alkohol är helt enkelt inte del av mitt liv som det ofta är i Sverige. Är jag absolutist? Nej.
    Behöver jag dricka vin för att det är helg? Nej.
    Haft 5 år utan en droppe och aldrig saknat det 😊
    Det jag finner tragiskt den alkokultur vi har. Där många verkar behöva försvara sitt val att inte dricka. Som om alkohol är ett måste för att passa in.
    Jag har nog haft tur. Aldrig blivit ifrågasatt när jag väljer att inte dricka oavsett sammanhang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.