Hoppa till innehåll

Tre tips på en vit månad med Alkoless

  • av
vit månad

Härligt gäng i studion på P4 Västerbotten inför nyåret 2018. Jag snackade om att ta vit månad tillsammans med TV-kocken Susanne Jonsson, programledaren Gerhard Stenlund och Anna-Lena Forsberg. Dessutom passade jag på att göra tecknet för noll procent.

Det är många som planerar att ta en vit månad i januari så här efter alla frestelser efter jul. Jag fick tillfälle att prata om Alkoless igår på P4 Västerbotten med programledaren Gerhard Stenlund, TV-kocken Susanne Jonsson och radiojournalisten Anna-Lena Forsberg.

Jag delade förstås med mig av tre tips för att köra en #vitmånad i januari också.

Tre enkla tips för en vit månad

#1 –  Hitta ditt varför du vill ta ett alkoholstopp. Det är viktigt att du gör det för att du själv ta ett stopp för din egen skull

#2 – Var nyfiken! Upptäck nya saker tillsammans med dina vänner till exempel gå ut och fika, laga en god middag eller spela spel. Umgås på nya sätt utan alkohol.

#3 – Målfokus. Bestäm dig hur du vill må. Om du ställer in dig på att du vill känna dig pigg, fräsch och full av energi så kommer du att känna dig så när månaden är över.

Här hittar du länken till programmet om du vill lyssna mer:

Prenumerera på Alkoless nyhetsbrev så du inte missar några nyheter, intervjuer med mera. Dessutom får du pdf:n Sex fördelar med att bli alkoless och tips på alkoholfritt varje vecka. Anmälningslänk hittar du här. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.