Hoppa till innehåll

Wohoo! Jag fick Blåbandsäpplet 2018!

Blåbandsäpplet 2018

Anne-Marie Lindgren och jag, kramar om blåbandsäpplet 2018 tillsammans.

Här ser ni en glad vinnare av Blåbandsäpplet 2018. Jag blev lite paff när Anne-Marie Lindgren, från Blåbandsrörelsen Västerbotten, kontaktade mig i veckan och ville att jag skulle komma till Dalkarlså folkhögskola i lördags.

Först misstänksam, sedan rörd

Hon försökte locka med att det var något seriöst och roligt som jag absolut skulle gilla.Ta gärna med en vän så bjuder vi på lunch också, var budskapet.

Ok, men jag var lite misstänksam, som vanligt, och sa att det låter ju kul men om det handlar om försäljning av något slag så är jag inte intresserad. Då blev hon ju tvungen att avslöja: ”Nej, vi vill tilldela dig Blåbandsäpplet.”

Blåbandsäpplet 2018

Men oj, då blev jag istället lite förlägen och rörd, och förstås glad för att Blåbandsrörelsen Västerbotten ville ge mig ett pris för mitt engagemang för Alkoless. Sånt värmer lite extra i hjärteroten när idérikt arbete ger frukt som sagt. Maken och jag ilade givetvis dit. Och förutom det fina blåbandsäpplet i glas fick jag en finfin motivering till priset också (inser att det är svårt att sammanfatta allt jag gör i ett par meningar….hehe).

Blåbandsäpplet 2018

 

 

 

 

1 kommentar till “Wohoo! Jag fick Blåbandsäpplet 2018!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.