Hoppa till innehåll

Bye, bye bekvämlighetszon – Ny workshop i Stockholm

Sprid dina drömmar som konfetti.

Plötsligt händer det. Nu är det klart att jag ska köra workshop i Stockholm lördag 28 september. Temat är att leva utanför sin bekvämlighetszon.

Det är precis det vi gör som har valt att bli alkoless och leva utan alkohol i våra liv, både på kort och lång sikt. När vi går utanför vår bekvämlighetszon, det är då de stora förändringarna i livet kommer. Det som du har drömt om att göra så länge.

Vad finns bortom din bekvämlighetszon?

Jag insåg att jag inte kunde fortsätta att dricka och gå på tröttsamma parmiddagar om jag ville odla min upptäckarglädje. Det tog alldeles för mycket tid med baksmällor och annat. Då var valet lätt att ta bort alkoholen från mitt liv.
Det var mitt första steg ut ur min bekvämlighetszon. Vad finns bortom din bekvämlighetszon?
Häng med på workshoppen om du också vill ta reda på vad som du egentligen vill göra och vad som hindrar dig? Läs mer om workshopen här och boka din plats innan 20 september.

Hoppas vi ses! // Ingela


Gå gärna med i Club Alkoless om du vill träffa fler som är alkoless som jag.

Jag finns på Instagram också här. http://www.instagram.com/alkoless.se

5 kommentarer till “Bye, bye bekvämlighetszon – Ny workshop i Stockholm”

  1. Åh, ibland känns det som att jag lever större delen av livet utanför den där zonen, vad än en vill kalla den. Min erfarenhet är att livet blir mer, rikare – och läskigare på en och samma gång. Det är som att en möter sig själv utan skyddande filter. För somliga är det alkohol som är filtret, men det finns många andra också … mat, godis, spel, sex….

  2. HEJA DIG!
    Vad kul med event! Och håller med om att man måste utanför det där bekväma för att utvecklas.

    Är visserligen i Stockholm den egen, men har fullt upp med att springa Lidingölopp … LYCKA TILL!

  3. Ohhhhh vad häftigt! Underbart spännande ämne det där. Och ja, liksom Charlotte så gör jag ganska mycket på gränsen till det jag kallar the event horizon… älskar det! Utom ibland… då jag bara vill boa in mig och liksom konsolidera mig själv på något vis. Men så… ett tu tre, så står jag där igen, på gränsen mellan det jag vet, det kända, och det jag inte vet, det okända. Älskar’t!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.