Hoppa till innehåll

Iste med smak av den svenska skogen #alkolesschallenge

 

Allvarligt? Iste med tallsmak? 
Jag måste erkänna att det var just det som fick mig att haja till. Tallsmak?
Det är en skön och prisvärd iskall driyck från Ikea med smak från svenska skogen. Den här blir garanterat en snackis vid matbordet eller på bryggan. Dessutom är den ekologisk. Sånt ger jag pluspoäng på.


Att testa nya saker handlar om att säga ja till en förändring. Det snackar killarna Robert Jernskog och Markus Fernlund om  i deras nystartade podd Hårdpodden.

Jag är övertygad om att de skulle våga testa iste med tallsmak. Att göra en förändring, det är också vad Alkoless handlar om. Att bli sitt allra bästa jag. Om du inte har läst om min resa så gör det gärna här. 

Jag lovar att iste med tallsmak är riktigt god, Skönt syrlig och inte alls en smak av bastu om du trodde det. Passar väl till kryddstark mat eller som en god törstsläckare, kanske just i bastun.

Pris: cirka 10:00 kr/st
Återförsäjare: Ikea

Vill du ha fler tips på alkoholfritt direkt i din mejl i sommar?
Prenumerera på Alkoless nyhetsbrev här.

PS. Du kommer väl ihåg att tagga dina favoriter av alkolessa drycker på Instagram #alkolesschallenge? För du vill väl inte missa att vinna en exklusiv coachingtimme med mig? 😉 DS.

2 kommentarer till “Iste med smak av den svenska skogen #alkolesschallenge”

  1. Låter ju himla gott…och att inmundigas i en bastu kanske?
    Hårdpodden är nya för mig – och jag som gillar att lyssna på podcasts ska lägga in dem på min lista. Jag har ju till och med startat en egen poddklubb – där vi lyssnar på roddar istället för läser böcker 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.