Hoppa till innehåll

Självkärlek

självkärlekLandade mjukt ikväll efter ett skönt pass i kundalini med Tatiana på Innerlight Yoga.

Vårdeppen gjorde att jag virade in huvudet lite extra för att komma närmare mig själv. Jag boostar mig med extra självkärlek när sinnet irrar runt i en labyrint. Jag tvekade först om jag skulle gå ikväll men kände ändå att det skulle göra mig gott.

En vacker lila mala

Tatiana hade med sig några malor från Indien. En med vackra lila ametistpärlor ville följa med mig hem. Den vilade vackert runt min hals. Jag hade hållt i den tidigare men nu talade den lite extra till mig.

självkärlek

När vi googlade beskrivningen på ametistens egenskaper så häpnade vi: ”Ingen berusning. ”

”Namnet ametist kommer från grekiska och betyder oberusad. Ametist ansågs ha en tillnyktrande funktion. Greker och romare gjorde dryckesbägare av ametist för att de inte skulle bli förgiftade av drycken.”

Självkärlek och förtröstan

Dessutom finns det pärlor av rosenkvarts i halsbandet som tillskrivs följande: ”Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.”

självkärlekSå passande till mig.Nu när jag firar 1,5 år som alkoless och boostar mig med #självkärlek. Jag förgiftar mig inte längre med etanol.

Den ska jag bära stolt.

6 kommentarer till “Självkärlek”

  1. Fast är inte allt det yttre bara hjälpmedel? Att hitta det som hela tiden finns hos oss själva. Oavsett om det är alkohol eller pärlor?
    Själv förlitar jag mig (alltför) ofta på andras åsikter. Måste lära mig att lyssna mer på mig själv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.