Hoppa till innehåll

Vecka 13 på instagram

  • av

Söndag 26 mars: Helgen var ingen dans på rosor. Vinterkräksjuka från helvetet fick boostas lite extra med en tre rätters för knopp och kropp.  En skön fuktgivande ansiktsmask till förrätt, kikärtspizza till huvudrätt och sedan en vitaminkick till efterrätt. En skön återställare för att orka med veckan.

 

Måndag 27 mars:  En tung start på veckan var att skriva det här inlägget om Man måste dö för att hitta sig själv? Någonstans så jag tror jag faktiskt att man måste det för att komma vidare och bli en helare människa.

Att se sig själv i vitögat och våga börja älska sig själv för den man är, det är en bra väg att gå. 

Tisdag 28 mars: Jag erkänner. Jag är en poddknarkare. Det finns ju så många spännande poddar att upptäcka och lyssna på. Poddar som kan hjälpa dig vidare i ditt sökande till att må bra. Kolla in mina fem poddar som bygger ditt inre.

Kom gärna med förslag på fler på sidan. Jag fick tips om Existenspodden och den har jag lyssnat på nästan alla avsnitt nu. Mycket spännande.

Torsdag 30 mars: På torsdagar har jag som mål att lyfta någon som har gjort en intressant resa med att ta alkostopp. Vanligtvis brukar det vara människor som jag känner men den här gången blev det Cheyne, 33 år, från Kalifornien. Vi känner inte varandra …än. Men jag gillade hans story och vill så gärna berätta om hans resa till en helare människa och vad som hände när han tog alkostopp i ett år.

 

Fredag 31 mars: Jag är ambassadör för Sveriges Kommunikatörer som är ett yrkesnätverk för kommunikatörer. I veckan träffades vi på Moderna museet för workshop och sedan middag med prisutdelning av Stora kommunikatörspriset. Många fina vinnare, men jag blev mest nyfiken på förra årets vinnare TryggHansa som gjorde en film med manliga konstfilmare som fick dricka sig berusade. En riktigt berusande film – Don´t drink and dive. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.