Hoppa till innehåll

Nu satsar jag på att bli Sveriges bästa sobercoach

Så här glad blev jag över mitt diplom igår. Nu satsar jag på att bli Sveriges bästa sobercoach, till god hjälp har jag haft coacherna Lena Lundqist och Ingrid Lindelöw Berntson på Shifteducation AB.

I fredags tog jag examen som diplomerad coach hos Shift Education. Det känns så spännande att jag nu får officiellt coacha alla som vill ha hjälp med att hitta riktning i sitt liv. Det kan vara alltifrån att stressa mindre till att dricka mindre som är min specialitet.

Den allra bästa sobercoachen

Mitt mål är att bli den bästa sobercoachen i Sverige, att hjälpa dig som vill ta alkoholstopp från 30 dagar upp till ett år.  Jag börjar där, sedan blir det världen. Kaxigt? Självklart. Men det gäller att skynda långsamt när vi ska förändra synen på alkoholnormen tillsammans, eller hur?

Ta små, små, små steg framåt.

Det är då coaching fungerar som bäst. Jag leder dig vänligt men bestämt mot ditt mål genom att ställa kraftfulla frågor. Det kan handla om ett personligt eller ett professionellt mål. Allt är möjligt!

Jag hjälper gärna till att bygga din självmedkänsla  också så att du inte glömmer bort dig själv och din mentala hälsa på vägen till ditt mål.

En trygg och tillitsfull sobercoach

Alla åtta kursdeltagare gav varandra fina omdömen som coacher. Det jag fick med mig är att jag lugn, tillitsfull, bra närvaro, hanterar coachuttrycket ”Allt är väl” samt att jag har en vacker och lugn röst att lyssna till. Det känns både smickrande och hedrande.

Telefoncoaching – var du än är

Jag kommer att coacha mest individuellt via telefon och skype men även gruppcoachning är aktuellt. Det bästa med telefoncoachning är vi båda kan befinna oss nästan var som helst. Det är inte viktigt att vi ser varandra. Det viktiga är vad samtalet gör för dig i din utveckling framåt.

Så nu kör vi! Kolla efter mina coachingerbjudanden allteftersom i sommar om du är sugen på att testa vad coaching kan ge dig.

Vill du också bli ditt allra bästa jag?

Anmäl ditt intresse här så kommer du att få massor av inspiration direkt i din e-post.

 

1 kommentar till “Nu satsar jag på att bli Sveriges bästa sobercoach”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.